Az INFO-FRAME Kft.-t 2005-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy ügyfeleinket valódi üzleti értékhez juttassuk a legmodernebb technológiákra épített informatikai fejlesztéseinkben.

A menedzsment

Megalakulásunk óta számos nagyvállalatnál vettünk részt sikeres projektekben. Büszkék vagyunk arra, hogy magas színvonalon, megbízható rendszereket szállítunk. A szerzett tapasztalatok, valamint munkatársaink folyamatos képzéssel támogatott szakértelme eredményeképpen cégünk mára a pénzintézeti szféra elismert SharePoint, CRM és .NET szakértőjévé vált.

Győrfi Piroska

Győrfi Piroska

2007-től tulajdonos-ügyvezetőként irányítja a vállalkozást. 2012-től az INFO-FRAME operációjáért felelős vezetőjeként részt vesz a cég stratégiai írányításában és döntéseiben, közgazdászként felel a társaság pénzügyi, jogi és számviteli területeiért.
Otthonosan mozog a bankszakma különböző területein, amihez hátteret 10 éves pénzintézeti és 15 éves banki konzulensi múltja biztosít.
Szabadidejét szereti aktívan tölteni, utazás és sport szerepel a rekreációs időtöltések között.

Győrfi György

Győrfi György

György jogi szakokleveles közgazdász, 46 éves, nős, 2 gyermek apja. Az INFO-FRAME-hez 2012. májusában csatlakozott, ezt megelőzően több mint 15 évig ügyvezetőként multinacionális szolgáltató cégeket fejlesztett, irányított. Munkáját több ízben nemzetközi elismeréssel díjazták (Adecco Chairman’s Award, ISS ROCC AWARD). Stratégiai döntések, üzletfejlesztés, HR feladatok jelentik a napi kihívásokat számára.
Célja, hogy a cég középtávon a piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó, külföldi piacokon is megbízható partnerként számontartott vállalkozás legyen.
A célok eléréséhez vezető úton, két feladat között szívesen ül motorra kikapcsolódás és időnyerés céljából, sportok űzése terén a vívás és a foci élvez előnyt.

Serényi Sándor

Serényi Sándor

20 éve foglalkozik informatikával. Számos nagyvállalati - elsősorban pénzintézeti - projektben szerzett tapasztalatot, projektvezetőként, banki szakértőként és informatikusként egyaránt. Az INFO-FRAME Kft. megalakulása óta tagja a cég vezetésének. Részt vesz a cég stratégiájának kialakításában, irányítja a termékfejlesztést, támogatja a fejlesztési projekteket. Elkötelezett híve a műszaki újdonságoknak és innovatív megoldásoknak.
Kedveli a technikai sportokat és szívesen utazik távoli országokba.

Kónya Boldizsár

Kónya Boldizsár

19 éve foglalkozik informatikával. Tapasztalatait pénzintézeti és szoftvertechnológiai cégeknél szerezte (Euronet, Inter-Európa Bank, HMS, EMIB, Microsoft), elsősorban a banki informatikához kapcsolódóan.
Szoftverfejlesztőként, vezető fejlesztőként, majd projektvezetőként számos pénzintézeti projektben szerzett tapasztalatot, részt vett az első kelet-európai internetes banki megoldások létrehozásában, és az első magyarországi webes bankkártya elfogadási rendszer kialakításában.
Szabadidejét gitározással, búvárkodással és családjával tölti.